Szada 21. Század

Friss topikok

  • Barigabi: Tisztelt Rába úr! 2111 Szada januári számában megjelent egy "szimpatikus" írás a nyugdíjvagyonunk... (2011.02.28. 20:27) NYUGDÍJ-PÉNZTÁRTAGOK! ELŐRE!
  • Barigabi: barigabi@fibermail.hu (2010.10.01. 08:40) TIZENÖT NAP

Linkblog

TIZENÖT NAP

2010.09.22. 14:42 RÁBA GYÖRGY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÜDVÖZLET!

Rába György polgármester-jelölt és képviselőjelölt szeretettel köszönti Szada valamennyi választópolgárát, abból az alkalomból, hogy immár kettő hét múlva új testülettel vágunk neki új lehetőségek, és tervek kiaknázásához, megvalósításához.


Tudom, hogy a program hosszú és nem túl izgalmas olvasmány. Ezért erősen rövidítve, csak pontokba szedve a legfontosabbak:

• Kötelező feladatok színvonalas ellátása
• Fejlesztések felülvizsgálata
• Egészségügyi fejlesztések
• Helyi földügyek rendbetétele
• Zöld beruházások, környezetvédelem
• Oktatás, kultúra, iskola, óvoda
• Ifjúság- és sportpolitika
• Tájékoztatás megújítása

Azt azonban ne felejtsük, ne felejtsék el, kedves választók:
Szada pénzügyi helyzetét rendbe tenni nem csak a képviselők, az új testület feladata lesz, ebben minden szadai lakosnak lesz kisebb-nagyobb szerepe! Ki-ki ereje, tudása, szakértelme arányában hozzá kell, hogy járuljon a munkához, hogy Szada elkerülje a legrosszabbat: a csőd kimondását, és kormánybiztos kinevezését. Ne mondják, hgy rémeket látok. Szigetvár városa egy rossz beruházással elszállt, mások rettegve várják 2012-őt, amikor törleszteniük kell.

Szada meg fogja oldani a nagyon nehéz feladatot, de nem azok vezetésével, akik előidézték a helyzetet. Mert, ha így tenne, a 12 éve szinte változatlan vezetést- polgármestert és testületet- újraválasztaná, akkor semmiben nem különbözne az 50-70 éven át romboló moszkovita politikai kalandoroktól, és utódaiktól, akik érdekes módon, mindig, minden helyzetben igény tartottak a vezetői posztokra.

Kedves szadai választó!

Ha az Ön házát rosszul építi meg egy kőműves, akkor kárigényét oda bejelenti, de újjáépíteni nem őt hívja.
Hát, akkor? Most mit választ?


Várjuk képviselő-jelölt társaimmal együtt, szavazataikat!
Kérem, mindkét szavazólapon adják le érvényes szavazataikat
.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rabagyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr722315273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barigabi 2010.09.29. 21:50:35

Tisztelt Rába úr!
Sajnos nem volt időm végigolvasni programját, "csak" a Szada újságban olvastam vázlatát. Tetszik, amiket mond, gondol, de nem tetszik néhány dolog. Pl. Orbán kötcsei beszédét idézni nem utal bölcsességre. Fideszes jelöltet ajánlani?! Minek?! Nem elég belőlük amennyit eddig kaptunk?
Biztos igaza van a moszkovitázásban, csak hát nem tudható, ki volt az, ki nem. Általában legnagyobb komcsizókról szokot kiderülni, hogy bizony keményen hunyók. Számomra nem is ez a lényeg hanem az, hogy valaki végre tud-e értelmes válaszokat adni a helyzetre? Mert kötcsei szinvonalú beszédet bárki képes tartani. Ön jókat ír. Én Önre fogok szavazni, de sértődés ne essék, ajánlott fideszesét kihagyom. Remélem megválasztják. Közgazdász vagyok, amennyire időm engedi, szívesek segítek, akkor is, ha nem lesz Önből polgármster, "csak" képviselő. Ingyen teszuem, keressen bátran. Tisztelettel üdvözli, Baranyai Gábor

RÁBA GYÖRGY 2010.09.30. 06:09:29

@Barigabi: KÖszönöm. válaszoltam személyesen is.-)))

Barigabi 2010.09.30. 20:33:11

Hűha, akkor valami nagyon nem jött át:))

RÁBA GYÖRGY 2010.10.01. 06:37:48

Inkább ügyetlen voltam, hiszen nem is tudtam az e-mail címét!:-))) Valahová elszállt.
RGY.

Barigabi 2010.10.01. 08:40:59

barigabi@fibermail.hu
süti beállítások módosítása