Szada 21. Század

Friss topikok

  • Barigabi: Tisztelt Rába úr! 2111 Szada januári számában megjelent egy "szimpatikus" írás a nyugdíjvagyonunk... (2011.02.28. 20:27) NYUGDÍJ-PÉNZTÁRTAGOK! ELŐRE!
  • Barigabi: barigabi@fibermail.hu (2010.10.01. 08:40) TIZENÖT NAP

Linkblog

Heyhatósági Választás 2010. SZADA

2010.07.10. 18:07 RÁBA GYÖRGY

A 2111. SZADA újságban roszul jelent meg az egyik oldal címe!

EZ AZ IGAZI, EZ A JÓ!

www.raba-szadavoks.blogspot.com 

 

 

    A szadai Faluközpont

A szadai fejlesztések állatorvosi lovát látjuk, T. Választók. A ló él, tán még szaladna is, csakhogy szegény pára kehes is, sánta is, foga sincs rendben, nem bírja a nyerget, már csak nyerít......

Ez a szadai Bermuda-háromszög, ahol jó ötletek, tervek tűnnek el, az eredmény meg-csekély. Úgy áll a dolog, hogy 12 éve hallani, hogy itt lesz valami. hogy mi, az rejtély. Valami. Pénzintézet, Egészségház, parkoló, üzletsor, logisztikai bázis, atomtemető, repülőtér. Bármi. Valami. Mindegy, csak valami legyen....

A helyzet azért nem vicces. A parkolónak használt, arra egyébként alkalmatlan terület magánkézben van, a COOP, mint ÁFÉSz-parafrázis, van, de minek, az Egészségház, köszöni, jól van, Lidianna kútja félárbocon, nos, ez a helyzet. Írtam már erről, nem részletezem.

                           A szadai Faluház maga

Kérem, nem szeretnék senkit megsérteni: aki a felújítás-bővítés idején ezt a konstrukciót kitalálta, megrendelte, nem állt a helyzet magaslatán. Több szempontból sem. Én hármat említek:

- A Faluházba gyakorlatilag hangszer, egyéb cucc nem vihető be.Nincs hol, illetve, csak a főbejáraton át.
- Nincs gazdasági bejárat, azaz, bármilyen rendezvény esetén, minden áru, eszköz, késztermék a főbejáraton keresztül juthat be.
- Ez a "megoldás" tűzvédelmi szempontból is aggályos.

Van teendő. Rengeteg.

Ha Ön a Szada 21. század Programnak bizalmat szavaz, van remény.
Hát tegyen x-et oda! Majd.

Rába György

Szólj hozzá!

Címkék: választás önkormányzat szada rába györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://rabagyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr692143209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása