Szada 21. Század

Friss topikok

  • Barigabi: Tisztelt Rába úr! 2111 Szada januári számában megjelent egy "szimpatikus" írás a nyugdíjvagyonunk... (2011.02.28. 20:27) NYUGDÍJ-PÉNZTÁRTAGOK! ELŐRE!
  • Barigabi: barigabi@fibermail.hu (2010.10.01. 08:40) TIZENÖT NAP

Linkblog

Választás a finisben.

2010.10.01. 21:14 RÁBA GYÖRGY

Akik mindent elrontanak


 

Azt reméltem, hogy szépen ér véget a kampány. De tévedtem. Valaki, akinek semmi észérve nem volt két hónap alatt arra, hogy írásaimat cáfolja, úgy gondolta, hogy megvicceli Önöket. Ezért egy 8-9 éves bulvár-cikket másolt ki valahonnan, és szórta vele tele a falut.


 

Semmi okom védekezni, az én életem gyakorlatilag nyitott könyv. Vitázni, érvelni szeretek, magyarázkodni nem nagyon. Azt gondolom, mások magánéletével, betegségével nem szabadna szórakozni. Olyan fontos nem lehet sem Szada, sem a politikai karrier, semmi.


 

De, hogy valami konkrétumot is mondjak: hála Isten, ama alvási apnoe betegségem már a múlté. Ami pedig a másik ügyet illeti: nem jogerős ítéletemet másodfokon a javamra megváltoztatták. Egyébként bemutatkozásomban kitértem erre is.


 

Kedves Olvasóim, hajrá! Vasárnap választunk. És bármi is lesz az eredmény, tovább írjuk a történetet.:-)))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rabagyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr972338131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása